Pressedækning indtil den 30. oktober

Startskuddet har lydt for Schiller Instituttets Venners (SIVEs) valgkampagne 2013

København, den 29. oktober, 2013 – Syv kandidater, der repræsenterer Schiller Instituttets Venner (SIVE), stiller op til kommunalvalget i de to største byer i Danmark – København og Aarhus, med Tom Gillesberg, formand for Schiller Instituttet i Danmark, i spidsen. Valget finder sted den 19. november. Valgplakaterne bærer slogannet »Glass-Steagall, ikke EU-fascisme: Bankunionen tager dine penge og dit liv« Plakaten præsenterer både farerne, såvel som løsningen. Sammen med kandidatens portræt er billeder af Glass/Steagall-bankopdelingsikonet, et maglevtog over Kattegat, samt »Fusionskraft – ja tak!«, der skal være med til at præsentere vælgeren for det 3-punktsprogram, som den internationale LaRouche-bevægelse kæmper for. I fredags kom 500 plakater op i København og 300 i Aarhus.

Den seneste af vore berømte valgplakater får allerede landsdækkende mediedækning. TV2, gav en prominent plads til en af valgplakaterne i Aarhus fredag aften, da alle partier hængte plakater op. I dag ringede spidskandidat Tom Gillesberg til P1-radioprogrammets udsendelse »Ordet er dit« med et tema om valgplakater. (Tom Gillesberg starter på 14:09 minutter på: http://www.dr.dk/P1/Ordererdit/Udsendelser/2013/10/28135817.htm). Og den københavnske formiddagsavis Ekstra Bladet havde SIVE med i deres artikel om de 10 »sjoveste« kandidatlister: »9. Schiller Instituttets Venner (København og Aarhus)

Med sloganet om en magnetbane over Kattegat efter finanskrakket, tiltrak Schiller Instituttets spidskandidat Tom Gillesberg sig stor opmærksomhed ved seneste folketingsvalg. Denne gang lyder mottoet på samme slagkraftige manér: Glass-Steagall ikke EU-fascisme – Bankunionen vil tage dine penge og dit liv.« (Se: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2134540.ece)

Janus Kramers plakat i Aarhus var igen i dag i medierne, hvor den var med i både den trykte version og internetversionen af Jyllands-Posten, Danmarks største avis. Desuden blev Tom Gillesbergs plakat diskuteret på DR’s Aftenshowet, om end negativt.

Hans Schultz var kort på DR-P4 Øst Morgen, hvor der bliver sagt at han gerne vil have en opdeling af bankerne. Der er i løbet af dagen adskillelige korte udtalelser. En af dem kan høres ca. 2:28:45 ind her: http://www.dr.dk/radio/player?psdb/p4-morgen-4135

Vores valgavis med et oplag på 40.000 blev trykt i går og inkluderer Helga Zepp-LaRouches webcast fra 27. juli, som i detaljer fremlægger truslen om fascistiske nedskæringsprogrammer, f.eks. i Grækenland, Cypern og Detroit, såvel som hovedartikler, der fremlægger vores 3-punktsprogram, inklusive originale artikler og grafiske fremstillinger fra LPAC’s program for økonomisk genrejsning.

En valgvideo på dansk og engelsk blev optaget i dag. De kan ses her på: http://sive.dk/hvorfor-stiller-schiller-instituttets-venner-op/

Stil ind på os for flere nyheder, som helt sikkert vil komme [mr]