Lyndon LaRouche i dialog med verdens nationer

 

LaRouches dialog begynder 27 min. ind i videoen.

LaRouche i dialog med verdens nationer

Den afdøde amerikanske økonom og statsmand Lyndon LaRouche (1922-2019), grundlagde den politiske bevægelse, som Schiller Instituttet er en del af. 

Her er aldrig tidligere viste videooptagelser som blev offentliggjort på Schiller Instituttets videokonference den 10.-11. september 2022. De vil fremme en intens og absolut nødvendig dialog om menneskehedens universelle natur og LaRouches unikke indsigt i den rolle, som individers og nationers suveræne kreativitet spiller for menneskets varige overlevelse.

Her er et uddrag fra invitationen til videokonference:

”Verden er først nu, hundrede år efter hans fødsel, ved at erkende, hvor avancerede Lyndon LaRouches økonomiske idéer og prognoser har været i løbet af de forgangne mere end halvtreds år. Fra den 15. august 1971, hvor den amerikanske dollar blev afkoblet fra guldstandarden, til LaRouches økonomiske rapport fra juni 2014, der præsenterer “Fire nye Love” til at redde USA og verdensøkonomien, formulerede Lyndon LaRouche løsninger for hver fase af de seneste årtiers kriser. Formålet med denne konference er at drøfte og foreslå løsninger, baseret på LaRouches principper for fysisk økonomi, som stadig, selv på dette sene tidspunkt, kan redde menneskeheden fra det, der kunne synes at være, men ikke behøver at være, vejen til selvdestruktion, sågar selvudslettelse”.

De andre tre paneler på konferencen kan ses her.