Tom Gillesberg, kandidat til Folketingsvalget 2019 i Københavns Storkreds.

Om Tom Gillesberg:

Da jeg var 18 år besluttede jeg, at menneskehedens bedste var vigtigere for mig end noget andet. Jeg gik med i den internationale bevægelse inspireret af den amerikanske statsmand og økonom Lyndon LaRouche. Siden færdiggjorde jeg en gammelsproglig studentereksamen og har beskæftiget mig med alle de vigtigste spørgsmål, der bestemmer menneskehedens fremtid, gennem mit engagement i Schiller Instituttet. Jeg blev formand i 2004, stillede op til kommunalvalget i København i 2005 for Schiller Instituttets Venner og har siden stillet op til samtlige folketings- og kommunalvalg for at fremlægge de nødvendige løsninger. Jeg er nu blevet 54 år, fejrer snart sølvbryllup med min kone Feride, har en 9-årig søn Alexander og stiller op til Folketinget for 4. gang som kandidat uden for partierne. Ved siden af mit frivillige og ulønnede arbejde med Schiller Instituttet er jeg direktør for et lille firma, der sælger tantalprodukter til producenter af medicinske implantater verden rundt.

3 mærkesager i koncentreret form:

I stedet for finanssammenbrud – Gå med i Kinas Nye Silkevej:

Vi står overfor et finanssammenbrud værre end i 2008, og må derfor forlade den vestlige verdens defekte paradigme med spekulation, plyndring og geopolitik. I stedet skal vi gå sammen med Kina, Rusland og størstedelen af verden, der nu samarbejder om Den Nye Silkevej, Bælte- og Vej-Iniativet, der sikrer udvikling for alle verdens nationer – selv de lande i Afrika, der tidligere blev svigtet.

Opdel bankerne inden nyt finanskrak og skab kredit til den fysiske økonomi:

2008-finanskrak, hvidvask og udbytteskatsvindel. De private finansinteresser må ikke længere diktere politikken. Vi måle opdele bankerne og bringe finansverdenen under offentlig kontrol. Samtidig skal vi have statlige kreditter til store projekter som Femern Bælt, Helsingør/Helsingborg-forbindelse, en Kattegatbro med et dansk magnettognet og forskning og udvikling. Det er i en nøddeskal LaRouches 4. punkts nødprogram.

Vi skal høste Helium-3 på Månen til fusionsenergi på Jorden:

Medierne forsøger at få alle til at gå i selvsving over “klimakrisen”. Alle de ofre man forsøge at gennemføre for klimets skyld, med primitive teknologier som sol og vind, vil ikke virke. I stedet bør vi tænke langt større og have et internationalt samarbejde om investeringer i at kontrollere fusionsprocesser, så vi kan bruge fusion som fremtidens energikilde med helium-3 fra Månen som brændsel.