Schiller Instituttets adresse

Sankt Knuds Vej 11, kld. t.v.

1903 Frederiksberg C

Kampagnebidrag

Home banking: 1551-0005648408

Giro 564-8408

Kontakt

Mail: sive@sive.dk

Telefon: 35 43 00 33

Hans Schultz

Politisk aktivist i Schiller Instituttet i Danmark

Folketingskandidat i Nordjyllands Storkreds

Magnettog til Aalborg

Med en ny Kattegat-forbindelse og magnettog over Kattegat, vil vi kunne komme fra Aalborg til København på 45 minutter.

Hvis vi så gør det billigt at rejse med magnettoget, får vi den bedst mulige udnyttelse af magnetbanen til gavn for samfundsøkonomien. Samtidigt får vi en langt større frihed og mobilitet, end med det nuværende dyre, nedslidte og langsomme jernbanenet, der har høje billetpriser, og ikke kan konkurrere med bilismen.

Nordjyderne bør have den frihed at kunne tage frem og tilbage til København samme dag i forbindelse med arbejde, studie eller for at besøge venner og familie, uden at halvdelen af tiden skal gå til transport. Det skal være så billigt, at man ikke kun rejser, hvis det er absolut nødvendigt. Nordjylland vil dermed ikke længere være et yderområde, men vil være tæt integreret med resten af landet, til stor gavn for både erhvervslivet og hele befolkningen. Aalborg vil dermed indtage sin naturlige rolle som vækstcentrum for Nordjylland.

Som universitetsby med ingeniøruddannelser har Aalborg også en enestående chance for at blive et center for den ekspertise, der følger med bygningen af en magnettogbane. Vi skal være en inspiration for resten af Europa og verden, så vi langt om længe får et globalt magnettognet.

New Deal i stedet for nulvækst

I stedet for at være en kastebold for stormene på de internationale spekulationsmarkeder, skal vi bygge vores velfærd på økonomisk udvikling herhjemme, til gavn for os selv og resten af verden. Opbygningen af et nationalt magnettognet vil forbinde os med resten af verden, og give os friheden til selv at bestemme vores skæbne som en fri og positiv kraft i tradition med den amerikanske revolution og Franklin Roosevelts New Deal-politik, der opbyggede USA efter krakket i 1929.

Jeg er født som udenlandsdansker i Afghanistan og har i mine unge år boet i Botswana i det sydlige Afrika. Siden har jeg rejst meget, og betragter derfor mig selv som en verdensborger.

Jeg mener vi skal gøre op med den tiltagende ulighed i verden, og har derfor besluttet mig for at tage denne kamp op, så det nye årtusinde ikke fortsætter som det er startet, men i stedet bliver en hyldest til friheden og menneskeheden. Det skylder vi vores børn og de kommende generationer. Derfor skal du stemme på mig til folketingsvalget.

Mediadækning af Hans Schultz:

Om kandidaten:

Hans Schultz er 35 år gammel. Han har været aktiv i Schiller Instituttet siden 2003. Han var kandidat ved kommunevalget 2005 for Schiller Instituttets Venner i århus. Han er uddannet ingeniør og arbejde som data ingeniør.

Se kandidatprofil på TV2/altinget

Kontakt:

Telefon: 41 42 40 96
Mail: sive@sive.dk