Schiller Instituttets adresse

Sankt Knuds Vej 11, kld. t.v.

1903 Frederiksberg C

Kampagnebidrag

Home banking: 1551-0005648408

Giro 564-8408

Kontakt

Mail: sive@sive.dk

Telefon: 35 43 00 33

Feride Istogu Gillesberg

Politisk aktivist i Schiller Instituttet i Danmark

Folketingskandidat i Københavns Omegns Storkreds

Stem utraditionelt

Kære Medborger!

Jeg stiller op til folketingsvalget for anden gang, fordi situationens alvor kræver, at folk med mod, viden og fremtidsvisioner træder frem og tager ansvar for at forme fremtiden efter Franklin D. Roosevelts forbillede.

Efter at du nu har læst avisen nøje, og især vores vision om at bygge et dansk magnettognet, der kan kickstarte en global »New Deal«, har du fået et alternativ. Du vil måske sige, at du ikke forstår økonomi, og falder i søvn så snart du hører ordet, men det må ændre sig. Din fremtid afhænger af, at du er vågen.

Vi er vidne til et systemsammenbrud, der kan sammenlignes med bankkrakket i USA i 30’erne. Du føler det måske ikke på din egen krop, men når vi i Danmark, der er relativt godt stillet, ikke bruger nok penge på hospitaler og på at tage os af de gamle og svage, så viser det, hvor vi er på vej hen. Det almene vel er truet.

Som præsident i 30’erne, valgte Franklin D. Roosevelt at handle i befolkningens interesse, og ryddede op i Kasino-økonomien. Han sørgede for at USA genfandt ideen fra sin grundlæggelse, om at alle mennesker er skabt lige, og alle har retten til liv, frihed og stræben efter lykken. Det må være grundlaget for enhver nation.

Med det finansielle og økonomiske sammenbrud befinder verden sig ved en skillevej. Som ordsproget siger: »Når krybben er tom, bides hestene«. Hvis folk ikke ser den store sammenhæng, vil det finansoligarki, der styrer vicepræsident Cheney, styrte os ud i en ny verdenskrig. Allerede nu er han parat til at angribe Iran når som helst. Bliver han ikke afsat nu - og vi så får en Iran-krig - har vi kimen til verdenskrig!

I dagligdagens Danmark møder vi desværre et voksende had overfor fremmede. Det bliver legitimeret med »Krigen mod terrorisme«. Hvor ender det, hvis tingene bliver dårligere? Med min personlige baggrund som albaner fra Kosova ved jeg, hvor hurtigt normale mennesker kan manipuleres til at blive fascister.

Kom ud af musehullet

Finansoligarkiets strategi i forbindelse med et økonomisk sammenbrud, er at få befolkningen til at strides indbyrdes, så de ikke blander sig i spillet. Som borgere er vi tvunget til at komme ud af vores musehul og se os selv som stats- og verdensborgere. Vi har et ansvar overfor fremtiden. Her i Danmark har vi det privilegium, at vi ikke behøver at kæmpe for den daglige overlevelse. Det er et overskud, der ikke findes mange andre steder i verden. Brug det til gavn for hele menneskeheden.

I alle store historiske begivenheder har de unge spillet en afgørende rolle. De unge er hele samfundets håb. Vi er bindeleddet mellem fortiden, nutiden og det allervigtigste: fremtiden. Derfor appellerer jeg specielt til jer unge, om at blive politisk aktive og tænke og handle som statsmænd. Hjælp mig i kampagnen og brug din stemme utraditionelt.

Video:

Lyd:

  • Valgmøde fra den 10. nov. som fandt sted i København. Talere er Tom Gillesberg og Feride Istogu Gillesberg. Lyt til:
    Part 1 - Introduktion og LaRouche Youth Movement kor.
    Part 2 - Taler af Tom Gillesberg og Feride Istogu Gillesberg og efterfølgende diskussion. Hør også Jean-Sebastian Tremblay spille en cello suite af Bach.
    Part 3 - Anden del af diskussionen.

Links:

  • Læs artiklen om Ferides Istogu Gillesbergs valgplakat på Ekstrabladets netavis 2. november: "Den mest mystiske valgplakat"
  • Læs Ferides hjemmeside fra hendes tidliere valgkampagner.

Om kandidaten:

Feride Istogu Gillesberg er 33 år gammel og gift med Tom Gillesberg, kandidat i Københavns storkreds. Hun har været aktiv i Schiller Instituttet siden 1991, og i LaRouches Ungdomsbevægelse siden dens grundlæggelse i 2001. Feride var folketingskandidat uden for partierne i 2005 i østre Storkreds, og kandidat for Schiller Instituttets Venner ved kommunevalget 2005 i København.

Se kandidatprofil på TV2/altinget

Kontakt:

Telefon: 25 12 50 33
Mail: sive@sive.dk